Ціннісні орієнтації співробітників поліції як фактор плинності кадрів в Національній Поліції України - V. Roshkanyuk; O. Nagorna (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2023)
У статті досліджено ціннісні орієнтації співробітників поліції як фактор плинності кадрів в Національній поліції України, а також проаналізовано умови за яких відбувається підготовка майбутніх фахівців, проаналізовано спеціальну наукову літературу й нормативно-правову базу з предмета дослідження.