Оцінка ефективності моделей управління в закладах вищої освіти - Serhii Shabelnyk (Journal of Innovations and Sustainability, 2024)
Мета. Мета дослідження полягає в розробці та апробації інтегрального показника ефективності управління закладами вищої освіти (ЗВО) України на основі багатокритеріального аналізу з використанням методу TOPSIS.