Судинні фактори та їхня роль у розвитку акушерських і перинатальних ускладнень у жінок з вірусним гепатитом В - O.I. Zhdanovych; S.Ye. Savchenko; Yu.S. Mudra; T.V. Kolomiichenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія, 2023)
Мета - оцінити роль судинних факторів у розвитку акушерських і перинатальних ускладнень у жінок з вірусним гепатитом В (ВГВ).