Особливості методики навчання форм способу та часу англійського дієслова для студентів спортивного освітнього закладу - Kateryna Hnatenko; Yuliia Kovalenko (Педагогічний дискурс, 2017)
У статті розглянуто особливості комплексного підходу до формування граматичних навичок у студентів спортивного освітнього закладу та обґрунтоване використання під час навчання спеціального комплексу вправ, спрямованого на формування граматичних навичок із комунікативною спрямованістю для підвищення граматичної компетенції студентів. Надано приклади сучасних вправ, спрямованих на формування граматичних навичок згідно з етапами формування навичок.