Семіотичне літературознавство - Лідія Кавун (Lìteraturnij Proces: Metodologìâ, Ìmena, Tendencìï, 2013)
У статті досліджуються особливості розвитку семіотичного напряму у світовому літературознавстві, вивчаються джерела цього критичного дискурсу, розглядаються категорії семіотики.