ОСОБЕННОСТИ ТУРЕЦКОЙ ФРАЗЕОЛОГИИ. - Д. А. Андабаева. (Әл-Фараби Атындағы Қазақ Ұлттық Университеті хабаршы шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақала түрік тілі фразеологиясының табиғаты мен спецификасыны арналған.